Otto Verdoornplaats 76 , Rotterdam
€ 200.000

  • Verkocht

Omschrijving

Wonen nabij het Alexandrium? Dat kan bij deze ruime 3/4-kamer woning (ca. 82m2) met balkon (ca. 3,5m2 op het zuiden) op de 3e verdieping en berging op de begane grond. Vanuit het complex loopt u zo het winkelcentrum Het Lage Land in en aan de overzijde het Prinsenpark in. De woning is gelegen aan de Otto Verdoornplaats 76 in Het Lage Land, vraagprijs € 200.000 k.k.. Dit uitzicht moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Prinsheerlijk wonen
Om prinsheerlijk te kunnen wonen hoeft u niet langer van koninklijke komaf te zijn. De groene wijk heeft het Prinsenpark en Kralingsbos en de Kralingseplas voor de deur. Winkelcentrum Lage Land en Alexandrium, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen
Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groen hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizerplas met strand in Nesselande.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met trap naar de verdiepingen en toegang tot de bergingen.

3e verdieping
Entree aan de galerijzijde, ruime keuken voorzien nette opstelling voorzien van vaatwasser, gasfornuis en wasmachine. Ruime woonkamer aan de Prinsenparkzijde omdat de 3e slaapkamer hier bij getrokken is. Twee slaapkamers aan de achterzijde, separaat toilet en nette badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 82m2
Inhoud woning ca. 230m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 3,5m2
Oppervlakte berging ca. 6m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1967
Eigen grond
Verwarming door middel van blokverwarming
Warm water door middel van Boiler (huur € 42 per kwartaal)
Voorlopig energielabel E
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 133,83
Voorschot stookkosten thans ca. € 63,87 per maand

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 82 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Bouwjaar 1967

Galerij

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01537
Prijs € 200.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 19 August 2019
Bouw
Type Object Appartement
Galerijwoning
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1967
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 82 m2
Inhoud 230 m3
Externe bergruimte 6 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2