Raaigras 89 , Rotterdam
€ 1.175

  • Verhuurd

Omschrijving

DEZE WONING IS VERHUURD!

Ruime 5-kamer eengezinswoning (ca. 102m2) met ruime zolder en voor- en achtertuin in de groene Grasbuurt in de wijk Ommoord. Het NS-station Alexander en de winkelcentra Hesseplaats, Binnenhof en Alexandrium zijn in de nabije omgeving te vinden. Bel direct voor een bezichtiging.

INKOMENSNORM: MINIMAAL € 45.000 BRUTO PER JAAR

Rustig, gezellig en vooral groen
Ommoord is gelegen in de luwte van het stadhart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos, de Kralingseplas en de Zevenhuizerplas met een stadsstrand in de naastgelegen wijken Kralingen en Nesselande.

Overige voorzieningen
De afstand naar het centrum is goed te overbruggen, met de auto en het openbaar vervoer. Via de A20 is de wijk snel te bereiken en te verlaten. U kunt de dagelijkse boodschappen doen in winkelcentrum Hesseplaats of de Binnenhof en het bekende Alexandrium is nabij. Er is zelfs een treinstation.

Globale indeling:
Entree, tochtportaal, ruime doorzon woonkamer en aparte keuken met toegang tot de achtertuin.
Berging onder de trap en toilet. Op de 1e verdieping 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Via de vlizo trap toegang tot de zolder.

Algemeen:
Oppervlakte ca. 102 m2;
Huurprijs € 1.175 per maand excl. servicekosten;
Geen borg van toepassing;
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 1968;
Verwarming en warmwater door middel van CV-combiketel
Voor de woningen met een tuin geldt een verplicht tuincontract (onderhoudsverplichting)
Verplichte afname van een service abonnement ca. €5,50 incl. BTW per maand (het eerste jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar)

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 102 m2
Kamers 5
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 102m2
Bouwjaar 1968

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01917
Prijs € 1.175
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 12 April 2021
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1968
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 102 m2
Inhoud 266 m3
Kaveloppervlakte 102 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 5
Slaapkamers 4