Rhederoord 17 , Rotterdam
€ 275.000

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Rustig wonen aan een autoluwe weg met groenvoorzieningen? Dat kan bij deze ruime 5-kamer woning (ca. 96m2) met tuin (kavelopp. ca. 130m2 EIGEN GROND) en berging met het winkelcentrum Keizerswaard in de directe nabijheid. Bus- en tramstation zijn op loopafstand. Treinstation Rotterdam Lombardijen is goed te bereiken met de auto. De woning is gelegen aan de Rhederoord 17 in IJsselmonde, vraagprijs € 275.000 k.k..

Groot IJsselmonde
Dit is de grootste wijk van het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde. Het wordt begrensd door de rijksweg A16 aan de oostzijde, de A15 aan de zuidzijde, de spoorlijn Rotterdam - Dordrecht aan de westzijde en de Nieuwe Maas aan de noordzijde. In het centrum van Groot-IJsselmonde bevindt zich het Winkelcentrum Keizerswaard, het grootste winkelcentrum van het stadsdeel.

Globale indeling
Begane grond
Hal met toilet, trap naar eerste verdieping, meterkast. Keuken aan de voorzijde. Keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Woonkamer aan achterzijde met toegang tot de tuin. In de tuin bevindt zich een buitenberging.

1e verdieping
Ruime overloop met 2 slaapkamers, de badkamer (welke voorzien is van een wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche en toilet) en het washok.

2e verdieping
Op de zolderverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, elk voorzien van een dakkapel. Hier bevindt zich ook een vliering. De CV ketel is hier ook te vinden.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 96m2
Inhoud woning ca. 339m3
Kaveloppervlakte ca. 130m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1964
Eigen grond
Verwarming en warm water: CV combiketel, bouwjaar omstreeks 2020, huur ca. € 27,- per maand
Definitief energielabel C
De kozijnen zijn in slechte staat en mogelijk toe aan vervanging

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 96 m2
Kamers 5
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 130m2
Bouwjaar 1964

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02098
Prijs € 275.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 11 January 2022
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Bouwjaar 1964
Isolatie Type(n) Deels Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 96 m2
Inhoud 339 m3
Kaveloppervlakte 130 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 5
Slaapkamers 4