Rhijnauwensingel 77 , Rotterdam
€ 199.500

Omschrijving

Uw spullen oppakken en verhuizen? Dat kan bij deze luxe en ruime 6-kamer woning (ca. 115m2) op de 1e, 2e en 3e verdieping met dakterras (ca. 8m2) en berging aan de voorzijde gelegen aan een autovrije groene singel en aan een groene binnentuin aan de achterzijde. De woning is gelegen aan de Rhijnauwensingel 77 in de Beverwaard, VRAAGPRIJS € 199.500 k.k.. Deze ruimte en ligging moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Beverwaard het wonen waard
Oud IJsselmonde: een dorpse omgeving aan de rand van de stad waar u zich thuis kunt voelen. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJsselmonde waar Oud-IJsselmonde en de Beverwaard onderdeel van uitmaakt ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Nieuwe elan aan de Maas
Naast de Maas zijn er de besloten hofjes, groene dijken en singels te vinden. Een heerlijke plek om te wonen. Makkelijk te bereiken met de auto via A16 en openbaar vervoer met tram en bus. Winkelcentrum Keizerswaard en Beverwaard. Het centrum, Ridderkerk en Barendrecht zijn eenvoudig te bereiken.

Globale indeling

1e verdieping
Entree aan de singelzijde met hal en trap naar de slaapverdieping. Woonkamer aan de singelzijde en afgesloten keuken voorzien van keramische kookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine aan de achterzijde. Vanuit de keuken toegang tot het zonnige dakterras met een trap naar de gemeenschappelijke binnentuin. Vanuit de woonkamer een tussen hal met toiletruimte.

2e verdieping
Overloop met 3 slaapkamers en de prachtige luxe badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

3e verdieping
Overloop met opstelplaats CV-combiketel en de wasapparatuur en nogmaals 2 slaapkamers.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 115m2
Inhoud woning ca. 350m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 8m2
Oppervlakte berging ca. 6m2
Oplevering per direct
Bouwjaar omstreeks 1982
Erfpachtduur eeuwigdurend afgekochte canon
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel D
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 104,95

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 115 m2
Kamers 6
Verdiepingen 3
Bouwjaar 1982

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01469
Prijs € 199.500
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 27 June 2019
Bouw
Type Object Appartement
Maisonnette
Appartement
Woonlaag 1
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1982
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115 m2
Woonkamer 17.92 m2
Inhoud 350 m3
Externe bergruimte 8 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 6
Slaapkamers 5