Sluismeesterstraat 25 , Rotterdam
€ 750.000

Omschrijving

Maar liefst 300m2 wonen, ontspannen en werken onder één dak? Dat kan bij deze unieke vrijstaande woning met circa 20m2 voor- en 148m2 achtertuin (kavelopp. ca. 400m2) en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Uniek vanwege de riante living, de grote woonkeuken, de 6 riante slaapkamers en de separate welness en separate praktijk-/kantoor-/hobbyruimte op de begane grond.

Vanwege deze grootte geschikt of geschikt te maken voor diverse doeleinden o.a.:
~wonen en werken aan huis
~wonen en slapen op de begane grond
~wonen met drie generaties onder een dak
~wonen met gastenverblijf
~wonen met wellness
~wat zou uw wens zijn? Dan bekijken wij samen de mogelijkheden.

De woning is gelegen aan de Sluismeesterstraat 23-25 in Oud-IJsselmonde, vraagprijs € 750.000 k.k.. Deze ruimte en mogelijkheden moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Dorps wonen in de stad
Oud IJsselmonde: een dorpse omgeving aan de rand van de stad waar u zich thuis kunt voelen. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJsselmonde waar Oud-IJsselmonde onderdeel van uitmaakt ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas en nabij de Veranda en de Kuip.

Nieuwe elan aan de Maas
Naast de Maas zijn er besloten hofjes, groene dijken en singels te vinden. Een heerlijke plek om te wonen. Makkelijk te bereiken met de auto via A16 en openbaar vervoer met tram en bus. Winkelcentrum Keizerswaard en Bolnes. Het centrum, Ridderkerk en Barendrecht zijn eenvoudig te bereiken.

Globale indeling
Begane grond
Voortuin, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en woningentree op huisnummer 23 met hal en toiletruimte en een tweede woningentree op nummer 25 met hal en toiletruimte. Daarnaast nog een entree bij huisnummer 23 naar de praktijk-/kantoor-/hobbyruimte en een entree naar de inpandige berging bij huisnummer 25.

Riante living met tweemaal openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin van maar liefst 148m2 met berging! Vanuit de living toegang tot de ruime woonkeuken aan de voorzijde en de ruime wellness aan de achterzijde. De wellness is voorzien van fitnessruimte, sauna (Danarium) en doucheruimte. Via de entreehal van huisnummer 23 bereikt u de praktijk-/kantoor-/hobbyruimte en via de entreehal van huisnummer 25 de inpandige berging met opstelplaats voor de wasapparatuur.

De wellness en/of praktijk-/kantoor/hobbykamer zijn eventueel ideaal voor het realiseren van 1 of 2 slaapkamers op de begane grond!

1e verdieping
Enorme overloop met 4 riante even grote slaapkamers en de badkamer voorzien van douchecabine, bubbelbad, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping
Ruime overloop en nog eens 2 slaapkamers. Vanwege de grootte van deze zolderverdieping zouden hier mogelijk nog 2 extra kamers gerealiseerd kunnen worden.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 300m2
Inhoud woning ca. 1.100m3
Kaveloppervlakte ca. 400m2
Oppervlakte berging ca. 5,5m2
Achtertuin ca. 148m2
Voortuin ca. 20m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1997
Eigen grond
Verwarming en warm water: 2-CV-combiketels (2015)
Vloerverwaming op nagenoeg de gehele begane grond
Definitief energielabel B
Inbraakbeveiligingsinstallatie met mogelijkheid tot melding naar alarmcentrale

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 300 m2
Kamers 8
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 400m2
Bouwjaar 1997

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01760
Prijs € 750.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 21 September 2020
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1997
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 300 m2
Inhoud 1100 m3
Kaveloppervlakte 400 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 8
Slaapkamers 7