Stadhoudersweg 119 A , Rotterdam
€ 400.000

Omschrijving

Stads wonen in het gewilde Blijdorp? Dat kan bij deze ruime 4-/5-kamer bovenwoning van maar liefst ca. 130m2 met twee balkons op de 3e en 4e verdieping met afgesloten entree op de begane grond in het monumentale complex Centraal Plan van architect Van den Broek. Vanwege de grootte/breedte van de woning zijn naast de riante living (voorzien van authentieke kamer ensuite deuren) en royale hoofdslaapkamer (ca. 26m2), ook de overige twee slaapkamers van een goed formaat zodat deze ook gebruikt kunnen worden als (thuis)werk- of hobbykamer!

De woning is gelegen aan de alom bekende Stadhoudersweg in Rotterdam-Blijdorp, vraagprijs € 400.000 k.k.. Deze grootte en ligging moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Tussen groen en stad
Als een groene ader loopt de Statensingel door Blijdorp, eindigend bij de diergaarde. Ook het Vroesenpark en de Spoorsingel geven een groen accent. Het stadscentrum met alle denkbare voorzieningen is aan de andere zijde van het NS-station Centraal met al haar openbaar vervoer (trein, tram en bus) te vinden.

Zo de stad in en uit
Door de ligging van de wijk zijn op eenvoudige en snelle manier de snelwegen A13 en A20 en het centrum van de stad te bereiken. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer. Door de elementen bereikbaarheid en het vele groen in combinatie met de vaak authentiek ingerichte woningen is de wijk een gewilde woonwijk.

Globale indeling
Begane grond
Mooie bordestrap aan de Stadhouderswegzijde naar de 1e verdieping.

1e verdieping
Afgesloten woningentree met trapopgang.

3e verdieping
Riante doorzon woonkamer voorzien van authentieke kamer ensuite deuren, eenvoudige doch nette keuken aan de achterzijde met toegang tot het achterbalkon. Ruime zijkamer aan de voorzijde te gebruiken als slaapkamer of als (thuis)werk- of hobbykamer met toegang tot het 2e balkon. Toiletruimte en garderobe. De gehele verdieping is voorzien van authentieke paneeldeuren.

4e verdieping
Overloop met nieuwe lichtkoepel waaronder glas-in-lood ramen zijn verwerkt, royale slaapkamer van maar liefst 26m2! Ruime zijkamer te gebruiken als slaapkamer of als (thuis)werk- of hobbykamer. Nette badkamer voorzien van douchecabine en wastafelmeubel. De gehele verdieping is voorzien van authentieke paneeldeuren.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 130m2
Inhoud woning ca. 415m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 4,5 en 2m2
Oplevering per direct
Bouwjaar omstreeks 1937
Eigen grond
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel E
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 167,33 per 2020

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 130 m2
Kamers 4
Verdiepingen 2
Buitenruimte 6.5m2
Bouwjaar 1937

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01892
Prijs € 400.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 28 January 2021
Bouw
Type Object Appartement
Bovenwoning
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1937
Isolatie Type(n) Array
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 130 m2
Inhoud 415 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 6.5 m2
Indeling
Verdiepingen 2
Kamers 4
Slaapkamers 3