Van Bassenstraat 112 , Rotterdam
€ 225.000

Omschrijving

Wonen nabij het Prinsenpark, Kralingse Bos en Kralingse Plas? Dat kan bij deze ruime 4-kamerwoning (ca. 88m2) met twee balkons (ca. 6+2m2) op de vijfde verdieping en berging in de onderbouw. De woning is gelegen aan de Van Bassenstraat 112 in Het Lage Land, vraagprijs € 225.000 k.k.. Deze ligging moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Prinsheerlijk wonen
Om prinsheerlijk te kunnen wonen hoeft u niet langer van koninklijke komaf te zijn. De groene wijk heeft het Prinsenpark en Kralingse Bos en de Kralingse Plas voor de deur. Winkelcentrum Lage Land en Alexandrium, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen
Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groene hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizerplas met strand in Nesselande.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met bergingen en lift waaraan per verdieping slechts 2 woningen zijn gelegen.

Vijfde verdieping
Entree aan de overdekte lift hal, woonkamer en ruime balkon met zicht op het tegenover gelegen park. Keuken (eenvoudige opstelling) aan de straatzijde, 3 slaapkamers waarvan 1 bij de woonkamer getrokken kan worden. Eenvoudige badkamer en separaat toilet.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 88m2
Inhoud woning ca. 270m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 6+2m2
Oppervlakte privé (fietsen)berging ca. 10m2
Oplevering per direct
Bouwjaar omstreeks 1967
Eigen grond
Blokverwarming
Definitief energielabel F
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 197,03
Voorschot stookkosten, € 68,83 per maand per 2022

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 88 m2
Kamers 4
Verdiepingen 1
Buitenruimte 8m2
Bouwjaar 1967

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02204
Prijs € 225.000
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 17 May 2022
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 5
Bouwjaar 1967
Isolatie Type(n) Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 88 m2
Woonkamer 26.86 m2
Inhoud 270 m3
Externe bergruimte 10 m2
Gebouwgebonden Buitenruimte 8 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energie
Energielabel F