Van Bassenstraat 118 , Rotterdam
€ 200.000

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wonen nabij het Prinsenpark, Kralingse Bos en Kralingse Plas? Dat kan bij deze ruime 4-kamer woning (ca. 85 m2) met twee balkons op de 3e verdieping en berging in de onderbouw. De woning is gelegen aan de Van Bassenstraat 118 in Het Lage Land, vraagprijs € 200.000,- k.k..

Prinsheerlijk wonen
Om prinsheerlijk te kunnen wonen hoeft u niet langer van koninklijke komaf te zijn. De groene wijk heeft het Prinsenpark en Kralingsbos en de Kralingseplas voor de deur. Winkelcentrum Lage Land en Alexandrium, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen
Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groene hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizerplas met strand in Nesselande.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met bergingen en lift waaraan per verdieping slechts 2 woningen zijn gelegen.

Type A
3e verdieping
Entree aan de overdekte lifthal, woonkamer en ruime balkon met zicht op het tegenover gelegen park. Keuken (eenvoudige opstelling) aan de straatzijde, 3 slaapkamers waarvan 1 bij de woonkamer getrokken kan worden. Eenvoudige badkamer en separaat toilet.

Type A
Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 85m2
Inhoud woning ca. 250m3
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1967
Eigen grond
Blokverwarming
Definitief energielabel F
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 197,03
Voorschot stook kosten € 68,83;

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 85 m2
Kamers 4
Verdiepingen 1
Bouwjaar 1967

Galerij

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01740
Prijs € 200.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 21 July 2020
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1967
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 85 m2
Inhoud 250 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3