Van Der Duijn Van Maasdamweg 644 O.3.1. , Rotterdam
€ 715.000

  • Onder Optie

Omschrijving

Waanzinnig 3-kamer terrasappartement gelegen op park Buitenplaats! Dit appartement heeft een royaal terras op het westen en beschikt over twee privé parkeerplaatsen en een berging in de ondergelegen garage. Naast dit terrasappartement verkopen wij alle woningen in dit exclusieve nieuwbouwproject.

Bestaat uit 34 royale (3-5 kamer)appartementen en 6 luxueuze penthouses. Het gebouw ligt aan het water en heeft een eigen parkeergarage inclusief bergingen en fietsenstalling in het souterrain. Het bijzondere van de Oranjerie is de prachtige binnentuin en serre, die de entree tot een genot maakt.

Park 16Hoven
Is een van de nieuwste woonbuurten aan de noordzijde van Rotterdam. Hier woont u in het groen, maar toch midden in de stad. Maar ondanks dat u echt buiten woont, staat u zo in het centrum van Rotterdam. Zowél met eigen vervoer, als met de Randstadrail aan de Melanchtonweg naar zowel Rotterdam Centraal als Den Haag.

In park De Buitenplaats kunt u over 25ha wandelen, fietsen, spelen en ontspannen. In Engelse Landschapsstijl zoals bij buitenplaatsen werd toegepast. Met waterpartijen, vogeleiland, hertenheuvel, speeleiland, bos met trimbaan, fiets-, wandel- en ruiterroutes. En er is het IJskelderterrein met het wilgenlaantje een bewaard gebleven stukje polderlandschap.

Bijzonderheden
- Prognose oplevering 2e kwartaal 2024
- Eigen Grond
- 129 m² woonoppervlakte
- 52 m² buitenruimte rondom de gehele woning
- Spectaculair uitzicht
- Inclusief badkamer en woonkeuken
- Vloerverwarming en koeling
- Afgesloten parkeergarage met twee privé parkeerplaatsen
- Zonwering en terrasafwerking
- Plafondhoogte 2.80m

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 129 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Buitenruimte 51m2
Bouwjaar 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02091
Prijs € 715.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 30 December 2021
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 129 m2
Woonkamer 58.2 m2
Inhoud 361.2 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 51 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2