Van Vollenhovenstraat 3 306 , Rotterdam
€ 1.170

  • Onder Optie

Omschrijving

VANWEGE DE VELE AANMELDINGEN IS DEZE WONING MOMENTEEL ONDER OPTIE!

Van Vollenhovenstraat 3-306 (city loft (1)-kamerwoning)

In het woongebouw Van Vollenhoven bieden wij hoogwaardig afgewerkte city lofts en ruime 2-kamerappartementen te huur aan.
De gestoffeerde appartementen (variërend in grootte vanaf 49m2 tot 104m2) zijn compleet uitgerust met een luxe keuken inclusief apparatuur en een moderne badkamer.

Inkomensnorm:
Bruto maandinkomen dient 3 x de kale huurprijs te zijn.
De minimale huurtermijn is 12 maanden.

Interesse?
Neem contact met ons op voor een bezichtigingsafspraak.

In het historische Scheepvaartkwartier van Rotterdam, op de hoek van de Westzeedijk met de Van Vollenhovenstraat, staat sinds 2018 woongebouw Van Vollenhoven. Getransformeerd tot een hoogwaardige woonomgeving met ruim 209 citylofts. Bakstenen gevels en natuurstenen plinten geven het gebouw een klassieke uitstraling waardoor het naadloos past in de historische omgeving.
Door de vorm en indeling zijn alle lofts ruimtelijk. Dit gevoel wordt versterkt door de toepassing van grote ramen tot aan de vloer. Bijna alle lofts hebben een (Frans) balkon of terras. Van het uitzicht kan ook genoten worden op het ruime gezamenlijke dakterras op de vijfde etage.

Omgeving:
Het Scheepsvaartkwartier is gelegen tussen de Erasmusbrug en de Euromast en heeft prachtige historische bebouwing. Vanwege het vele groen en het water is dit een zeer geliefd en uniek stukje Rotterdam. De appartementen zijn op loopafstand van de binnenstad en vele toprestaurants en stadsparken.

Bereikbaarheid:
Het Scheepvaartkwartier is centraal gelegen aan de rand van het centrum. De snelweg is uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel of de Erasmusbrug. Reist u liever met het openbaar vervoer? In de directe omgeving bevinden zich de bus, metro, tram haltes en watertaxi’s.

Algemeen:
Borg 1 maand huur;
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 2018
Bruto maandinkomen dient 3 x de kale huurprijs te zijn.
De minimale huurtermijn is 12 maanden

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 57 m2
Kamers 1
Verdiepingen 1
Bouwjaar 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02251
Prijs € 1.170
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 02 August 2022
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Corridorflat
Woonlaag 3
Bouwjaar 2018
Isolatie Type(n) Volledig
Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 57 m2
Inhoud 156.75 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 1
Energie
Energielabel A