Van Vollenhovenstraat 3 328 , Rotterdam
€ 1.350

Omschrijving

Hoogwaardig gestoffeerde city loft compleet uitgerust met een luxe keuken inclusief apparatuur en een moderne badkamer.

Inkomensnorm:
Bruto maandinkomen dient 3 x de kale huurprijs te zijn.
De minimale huurtermijn is 12 maanden

In het historische Scheepvaartkwartier van Rotterdam, op de hoek van de Westzeedijk met de Van Vollenhovenstraat, staat sinds 2018 woongebouw Van Vollenhoven

Getransformeerd tot een hoogwaardige woonomgeving met ruim 209 citylofts. Bakstenen gevels en natuurstenen plinten geven het gebouw een klassieke uitstraling waardoor het naadloos past in de historische omgeving.

Door de vorm en indeling zijn alle lofts ruimtelijk. Dit gevoel wordt versterkt door de toepassing van grote ramen tot aan de vloer. Bijna alle lofts hebben een (Frans) balkon of terras. Van het uitzicht kan ook genoten worden op het ruime gezamenlijke dakterras op de vijfde etage.

Omgeving:
Het Scheepsvaartkwartier is gelegen tussen de Erasmusbrug en de Euromast en heeft prachtige historische bebouwing. Vanwege het vele groen en het water is dit een zeer geliefd en uniek stukje Rotterdam. De appartementen zijn op loopafstand van de binnenstad en vele toprestaurants en stadsparken.

Bereikbaarheid:
Het Scheepvaartkwartier is centraal gelegen aan de rand van het centrum. De snelweg is uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel of de Erasmusbrug. Reist u liever met het openbaar vervoer? In de directe omgeving bevinden zich de bus, metro, tram haltes en watertaxi’s.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 86 m2;
Huurprijs € 1.350 per maand excl. servicekosten;
Servicekosten € 60 per maand
Borg 1 maand huur;
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 2018;
Energielabel; A

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 86 m2
Kamers 1
Verdiepingen 1
Bouwjaar 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02114
Prijs € 1.350
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 27 January 2022
Bouw
Type Object Appartement
Portiekwoning
Appartement
Woonlaag 3
Bouwjaar 2018
Isolatie Type(n) Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 86 m2
Woonkamer 73.36 m2
Inhoud 236.5 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 1