Veerlaan 44 C , Rotterdam
€ 275.000

  • Verkocht

Omschrijving

Wonen op het hippe schiereiland Katendrecht? Dat kan bij deze direct te betrekken 3-kamer hoekwoning (ca. 64m2) met zonnig balkon (ca. 5m2) op het zuiden op de 5e verdieping en berging op de begane grond. Leuk detail: het zitje aan het keukenraam waar u met een kopje koffie en een croissantje heerlijk ’s-ochtends geniet van het uitzicht over de Kaap. Het complex is letterlijk gelegen naast het gezellige Deliplein.

Wonen op de Kaap
Wonen op het, tussen de Maas- en Rijnhaven gelegen, hippe schiereiland Katendrecht is een groot succes gebleken. U vindt hier negentiende-eeuwse gevels en robuuste nieuwbouw naast elkaar en uitgestrekte kades aan de waterzijde. En er zijn diverse hotspots te benoemen: ss Rotterdam, theater Walhalla, het Deliplein met gezellige restaurants en Tattoo BOB. Verder diverse parken, een brede school, metro, bus en watertaxi en de wekelijkse Afrikaandermarkt.

Het centrum komt naar Zuid
Met de komst van de brug naar de luxe Wilhelminapier (een rondje Rijnhaven) zijn het Luxor Theater, Lantaren/Venster, Hotel New York en Las Palmas nog dichterbij gekomen. Via de Erasmusbrug bent u direct aan de overkant van de Maas in het centrum.

Indeling
Begane grond:
Centrale afgesloten entree met dubbele lift. Apart afgesloten berging aan de achterzijde van het gebouw.

5e verdieping:
Woningentree aan de overdekte lift hal, woonkamer aan de zuidzijde met toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Keuken (eenvoudige opstelling) met zitje aan het raam waar u ’s-ochtends heerlijk een kopje koffie drinkt met zicht op de Kaap. Twee slaapkamers aan de Fenixloodsenzijde, toiletruimte en nette doch eenvoudige badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en handdoekradiator.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 64m2
Inhoud woning ca. 195m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 5m2
Oppervlakte berging ca. 4,5m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1990
Erfpachtduur tot 14-11-2088 waarvan de canon is afgekocht tot 07-06-2054
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel volgt
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 173,26 per 2021

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 64 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Buitenruimte 5m2
Bouwjaar 1990

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02039
Prijs € 275.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 22 October 2021
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 5
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1990
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 64 m2
Woonkamer 24.64 m2
Inhoud 195 m3
Externe bergruimte 4.5 m2
Gebouwgebonden Buitenruimte 5 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2