Zernikeplaats 278 , Rotterdam
€ 195.000

  • Verkocht

Omschrijving

Ruim wonen in het rustige en groene Ommoord? Dat kan bij deze intern perfect afgewerkte (zie foto’s) 4-kamer woning , met groot en zonnig balkon (ca. 12m2) en berging op de 6e verdieping met fenomenaal uitzicht over het voorgelegen groen (als ware je woont in het bos) op de skyline van het centrum. Voor de deur winkelcentrum en metrostation Binnenhof en een groot parkeerterrein. Het centrum van de stad, het Alexandrium, het Kralingse Bos en badplaats Nesselande zijn eenvoudig te bereiken. De woning is gelegen aan de Zernikeplaats 278 in Ommoord, BIEDEN VANAF € 195.000 k.k.. Dit uitzicht en deze luxe afwerking moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Rustig, gezellig en vooral groen
Ommoord is gelegen in de luwte van het stadshart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos, de Kralingseplas en de Zevenhuizerplas met een stadsstrand in de naastgelegen wijken Kralingen en Nesselande.

Overige voorzieningen
De afstand naar het centrum is goed te overbruggen, met de auto en het openbaar vervoer. Via de A20 is de wijk snel te bereiken en te verlaten. U kunt de dagelijkse boodschappen doen in winkelcentrum Hesseplaats of de Binnenhof en het bekende Alexandrium is nabij. Er is zelfs een treinstation.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten representatieve centrale entree met lift en de berging. Aan de achterzijde van het complex ligt de groene afgesloten binnentuin.

6e verdieping
Entree aan de zijde van het grote parkeerterrein, luxe keuken. Woonkamer en groot balkon aan de achterzijde met fenomenaal uitzicht over het voorgelegen groen (als ware je woont in het bos). Slaapkamer aan de achterzijde en slaapkamer aan de voorzijde. Luxe toiletruimte en luxe badkamer voorzien van ruime inloop-/regendouche en wastafelmeubel.

Oppervlakte woning ca. 90m2
Inhoud woning ca. 278m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 12m2
Oppervlakte berging ca. 5.5m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1974
Erfpachtduur tot 31-12-2101 waarvan de canon is afgekocht tot 31-12-2101
Verwarming en warm water: blokverwarming
Voorlopig energielabel E
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans circa € 153,22
Voorschot stookkosten circa € 72,00 per maand

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 90 m2
Kamers 4
Verdiepingen 1
Buitenruimte 12m2
Bouwjaar 1974

Galerij

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01485
Prijs € 195.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 01 October 2019
Bouw
Type Object Appartement
Galerijwoning
Appartement
Woonlaag 6
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1974
Isolatie Type(n) Dak
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90 m2
Inhoud 278 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 12 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3