Hendrik Hamerstraat 3 , 's-Gravendeel
€ 465.000

  • Verkocht

Omschrijving

Royaal wonen/werken in de groene Hoeksche Waard? Dat kan bij deze vrijstaande woning “Bonaventura” (voormalige notariswoning van maar liefst ca. 245m2) met grote inpandige garage (ca. 46m2) op een kavel van 564m2 eigen grond, gelegen naast alle voorzieningen van het gezellige dorp ’s-Gravendeel (nabij Rotterdam en Dordrecht). Vraagprijs € 465.000 k.k.. Deze ruimte moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Ideaal als u de ruimte zoekt, als u wonen en werken wenst te combineren, als u uw hobby thuis wenst te beoefenen, als u hier oud wil worden en uw eigen verzorger in huis wenst op te nemen, als u met 3 generaties onder een dak wilt wonen, enz.

Globale indeling
Wij verwijzen naar de bijgevoegde plattegronden en de video.

Enkele kenmerken:
~Riante en zonnige living met terras!
~Grote eetkeuken!
~Enorme hoofdslaapkamer met badkamer op de begane grond!
~Grote multifunctionele ruimte op de begane grond
~Twee ruime slaapkamers met elk een walk-in-closet en een ruime badkamer op de verdieping!
~Voldoende parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein of in de ruime garage!
~Alle voorzieningen van ’s-Gravendeel om de hoek!
~In de groene Hoeksche Waard!
~Centraal gelegen ten opzichte van Rotterdam (ca. 15 autominuten naar knooppunt Vaanplein) en Breda (ca. 17 autominuten naar Knooppunt Princeville)!

Nationaal Landschap De Hoeksche Waard, waar ‘s-Gravendeel deel van uitmaakt, is een eiland omringd door het water van het Spui, de Oude Maas, Haringvliet/Hollands Diep en de Dordtse Kil. In de Hoeksche Waard is het buiten leven en buiten beleven o.a. door de rust, de ruimte, natuur, het vele groen/water en de gezellige dorpskernen.

In het gezellige ‘s-Gravendeel (gemeente Hoeksche Waard) lijkt het stadse leven ver, toch is ‘de stad’ verrassend dichtbij. Via de A16 of A29 is Rotterdam eenvoudig per auto en met een goede busverbinding te bereiken. Via de A29/A4 komt men ook zo in Brabant (o.a. Willemstad, Roosendaal en Bergen op Zoom), Zeeland en België (o.a. Antwerpen). Met de pont bij Nieuw-Beijerland kan men naar Voorne Putten en via de Kiltunnel (Tol) naar de Drechtsteden/Breda/Rotterdam.

In het centrum zijn naast de wekelijkse markt onder andere aanwezig: AH, Jumbo, DA, Gall&Gall, een Echte Bakker, de bekende Voorwinden modemall en restaurant Nonna. Via de rustieke Kreek loopt u zo de dijk op waar u heerlijk kunt wandelen langs de Dordtse Kil. Verder zijn er in de Hoeksche Waard nog het bruisende dorp Oud-Beijerland, recreatieoord Binnenmaas met kinderboerderij, speeltuin en zwembad voor waterpret, jachthaven Strijensas en Numansdorp, een strandje aan het Haringvliet en de 18 holes golfbaan van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Midden in het Haringvliet vindt u natuureiland Tiengemeten.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 245m2
Inhoud woning ca. 1.050m3
Kaveloppervlakte ca. 564m2
Oppervlakte garage ca. 46m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1972
Eigen grond
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel C

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 245 m2
Kamers 5
Verdiepingen 2
Kaveloppervlakte 564m2
Bouwjaar 1972

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01532
Prijs € 465.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 11 November 2019
Bouw
Type Object Woonhuis
Villa
Vrijstaande woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1972
Isolatie Type(n) Array
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 245 m2
Inhoud 1050 m3
Kaveloppervlakte 564 m2
Indeling
Verdiepingen 2
Kamers 5
Slaapkamers 3