Hollandiahof 58 , Schiedam
€ 225.000

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wonen in hartje Schiedam aan de Schiedamse Schie? Dat kan bij deze direct te betrekken 3-kamer woning op de 1e verdieping (ca. 83m2) met balkon (ca. 9m2), ruime (fietsen)berging en eigen parkeerplaats voor de deur. Vanuit de centrale entree loopt u zo naar het water van de Schiedamse Schie, het winkelcentrum en het Centraal Station. Wilt u Schiedam uit? U rijdt via de ’s Gravenlandseweg zo naar de A20. De woning is gelegen in complex Hollandia II aan de Hollandiahof 58 in Schiedam. BIEDEN VANAF prijs voor de woning € 225.000 k.k. met een verplichte afname van de parkeerplaats voor € 10.000 k.k. Deze centrale ligging en ruimte moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

De stad Schiedam
Met haar prachtig bewaard gebleven historische stadshart is Schiedam uniek in het Rijnmondgebied. De zes hoogste molens van de wereld, monumentale pakhuizen, branderijen en havens in de stad laten de jeneverhistorie herleven.
Bereikbaarheid
De stad is daarnaast dynamisch en modern. Schiedam is strategisch gelegen, heeft aansluiting op de rijkswegen A20 en A4 en treinstations op de lijnen Amsterdam-Den Haag-Rotterdam en de Hoekse Lijn. Verder is Schiedam verbonden met het Rotterdamse metronetwerk en heeft de stad een snelle tramverbinding met Rotterdam. Ook zijn er goede aansluitingen op de regionale fietspaden.

Globale indeling
Begane grond
Representatieve en afgesloten centrale entree met dubbele sluis, postvakken, lift, berging en parkeerplaats.

1e verdieping
Entree aan de overdekte lifthal, hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen uitkomend in de ruime living met nette keukenopstelling. Vanuit de living toegang tot het balkon met zicht op uw eigen parkeerplaats. Twee slaapkamers, ruime badkamer, ruime berging en separaat toilet. Op de natte ruimtes na is de gehele woning voorzien van nette laminaatvloer.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 83m2
Inhoud ca. 215m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 9m2
Oppervlakte berging ca. 8m2
Eigen grond
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1999
Verwarming en warm water: cv-combiketel
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 91,97
Definitief energielabel B

Woonoppervlak 83 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Buitenruimte 9m2
Bouwjaar 1999

Galerij

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01497
Prijs € 225.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 29 May 2019
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 1
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1999
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 83 m2
Inhoud 215 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 9 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2