West-Havendijk 108 , Steenbergen
€ 250.000

  • Verkocht

Omschrijving

Westhavendijk 108 Steenbergen

Waterliefhebbers opgelet! Unieke 2-kamer waterwoning (ca. 90m2) direct aan het water van de Steenbergse Vliet! Groot terras aan het water, eigen garagebox en door de centrale ligging tussen Antwerpen-Rotterdam en Zeeland en Bergen op Zoom bent u met de auto zo waar u zijn wilt.

Heeft u hiervan altijd al gedroomd? Maak direct een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Steenbergen
Steenbergen is een voormalige vestingstad aan het water met veel groen. Het sfeervolle winkelcentrum biedt een ruime mate aan voorzieningen zoals onderwijs, sport en recreatie. Natuurlijk mogen we ook alle uitgaansgelegenheden in de directe omgeving niet vergeten. Er is dan ook een ruime keuze aan restaurants, cafés en terrasjes. De bereikbaarheid is eveneens prima. De centrale ligging van Steenbergen tussen Rotterdam (op ca. 25/30 auto minuten) en Antwerpen is gunstig. Door de centrale ligging heeft Steenbergen een sterke regionale functie, die met de komst van de A4 alleen nog maar aantrekkelijker is geworden. Ook de unieke ligging van Steenbergen aan het water biedt veel kansen. Met een gezellige haven in het centrum en de directe verbinding met het Schelde-Rijn-kanaal en het Krammer-Volkerak is er voldoende gelegenheid voor recreatie in en op het water.

Globale indeling:
Op afstand bedienbare poort op dijkniveau met toegangsweg naar de garagebox. Woningentree, ruime woonkamer met prachtig waterzicht en twee maal openslaande deuren naar het ruime terras aan het water, slaapkamer annex badkamer, toiletruimte. Aan de buitenzijde een kraan voor het ophangen van een sloep.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 90m2;
Inhoud ca. 330m3 (incl. garage)
Oplevering in overleg
Eigen grond
Onder voorbehoud van ondersplitsing
VvE-bijdrage nr. 108 € n.t.b.
Bouwjaar omstreeks 1998;

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 90 m2
Kamers 2
Verdiepingen 1
Bouwjaar 1998

Galerij

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01440
Prijs € 250.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 02 July 2019
Bouw
Type Object Appartement
Benedenwoning
Appartement
Woonlaag 1
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1998
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90 m2
Inhoud 330 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 2
Slaapkamers 1