West-Havendijk 110 , Steenbergen
€ 525.000

  • Verkocht

Omschrijving

Westhavendijk 110-112 Steenbergen

Waterliefhebbers opgelet! Unieke 3-laagse waterwoning (ca. 285m2) direct aan het water van de Steenbergse Vliet met ligplaats voor 2 boten, 2 garageboxen, lift, tuin en diverse zonneterrassen! En is het geen weer om erop uit te gaan ook nog een eigen inpandige Wellness met zwembad. Spectaculair uitzicht over het water en dat met de boot en auto voor de deur.

U vaart vanaf uw terras zo naar het Volkerak en de Oosterschelde, landinwaarts of naar open zee: dat is nog eens een gevoel van vrijheid. En door de centrale ligging tussen Antwerpen-Rotterdam en Zeeland en Bergen op Zoom bent u met de auto zo waar u zijn wilt.

Heeft u hiervan altijd al gedroomd? Maak direct een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Globale indeling:
Dijkniveau: Representatieve entreepartij met oprit voor 3 auto’s, kantoor met uitzicht over het water en wellness (zwembad met Jet-Streams, fitness/relax, douche, toiletruimte en diverse terrassen. Lift naar de overige verdiepingen. Op afstand bedienbare poort met toegangsweg naar de tuin en het waterniveau.
Waterniveau: Ruime tuin en aanlegsteiger voor twee boten (diepgang ca. 2,7m en lengte ca. 20m). Twee op afstand bedienbare garages.

1e verdieping: Ruime eetkeuken met schitterend zicht over het water, masterbedroom annex badkamer met dakterras, gastenslaapkamer annex douche en wasruimte.

2e verdieping: Riante living en rondom terras waardoor 360 graden zicht. Vaste trap naar opbergvliering.
Steenbergen

Steenbergen is een voormalige vestingstad aan het water met veel groen. Het sfeervolle winkelcentrum biedt een ruime mate aan voorzieningen zoals onderwijs, sport en recreatie. Natuurlijk mogen we ook alle uitgaansgelegenheden in de directe omgeving niet vergeten. Er is dan ook een ruime keuze aan restaurants, cafés en terrasjes. De bereikbaarheid is eveneens prima. De centrale ligging van Steenbergen tussen Rotterdam (op ca. 25/30 auto minuten) en Antwerpen is gunstig. Door de centrale ligging heeft Steenbergen een sterke regionale functie, die met de komst van de A4 alleen nog maar aantrekkelijker is geworden. Ook de unieke ligging van Steenbergen aan het water biedt veel kansen. Met een gezellige haven in het centrum en de directe verbinding met het Schelde-Rijn-kanaal en het Krammer-Volkerak is er voldoende gelegenheid voor recreatie in en op het water.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 285m2;
Inhoud ca. 1.235m3 (incl. garages en zwembad)
Oplevering in overleg
Eigen grond
Het betreft 3 appartementsrechten als één geheel in gebruik
VvE-bijdrage nr. 108 thans ca. € 129,60
VvE-bijdrage nr. 110 thans ca. € 99,86
VvE-bijdrage nr. 112 thans ca. € 181,92
Bouwjaar omstreeks 1998;
Voor de boot een directe waterverbinding (staande mast) naar de Zeeuwse wateren

Woonoppervlak 285 m2
Kamers 4
Verdiepingen 3
Bouwjaar 1998

Galerij

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01441
Prijs € 525.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 02 July 2019
Bouw
Type Object Appartement
Penthouse
Penthouse
Woonlaag 2
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1998
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 285 m2
Inhoud 1235 m3
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 4
Slaapkamers 3