Schelde-Rijnweg 82 , Tholen
€ 485.000

Omschrijving

Buitenkans om uw droomvilla direct aan het water te bouwen op deze unieke bouwkavel van ca. 1.215m2 (inclusief deel water). Deze kavel is de grootste en laatste kavel in project “Waterfront Tholen” en door de ligging aan het water is er de mogelijkheid voor het realiseren van een ligplaats voor uw boot. Vanaf uw eigen ligplaats is er waterverbinding naar de Oosterschelde, landinwaarts en naar open zee.

Aanmeren is thuiskomen! Wonen met letterlijk het water aan uw voeten.
De bouwkavel ligt direct aan de gezellige haven van Tholen met een werkelijk spectaculair vrij uitzicht over het water. Via de loopbrug over het water van de haven loopt of fietst u zo naar het gezellige historische centrum van Tholen met gezellige terrassen, restaurantjes en alle verdere voorzieningen. Op circa 45 autominuten liggen zowel Rotterdam als Antwerpen en op slechts 15 autominuten bent u in het gezellige Bergen op Zoom.

De vraagprijs voor deze unieke kavel is € 485.000, eventueel inclusief ontwerpplan van GJM bouwadvies. Bij juridische levering voor 06-10-2022 komt het voordeel overdrachtsbelasting toe aan koper, dit voordeel is bijna € 30.000! Om het totale aanzicht en de daarbij behorende kleurstelling van het nieuwbouwplan "Waterfront Tholen” zoveel mogelijk intact te laten, moet uw woning van vergelijkbare architectuur zijn.

Neem z.s.m. contact op voor meer informatie en/of de verkoopdocumentatie.

Kaveloppervlakte 1008m2

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02229
Prijs € 485.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 01 July 2022
Bouw
Type Object Bouwgrond
Bouwjaar
Oppervlak en inhoud
Kaveloppervlakte 1008 m2
Indeling
Energie