Schelde-Rijnweg 86 , Tholen
€ 395.000

Omschrijving

Bouw uw droomvilla aan het water! Dat kan op dit unieke bouwkavel van ca. 884m2 (incl. deel water) aan het water waardoor u de mogelijkheid heeft tot het realiseren van een ligplaats voor uw boot. Het kavel is gelegen in het schitterende project “Waterfront Tholen”.

Aanmeren is thuiskomen! Wonen met letterlijk het water aan uw voeten.
Het bouwkavel ligt direct aan de gezellige haven van Tholen met een werkelijk spectaculair uitzicht. Vanuit de haven is er waterverbinding naar de Oosterschelde, landinwaarts en naar open zee. Aan de andere zijde van de haven ligt het historisch centrum van de stad met alle voorzieningen.

Koopsom € 395.000 v.o.n. Om het totale aanzicht en de daarbij behorende kleurstelling van het nieuwbouwplan "Waterfront Tholen” zoveel mogelijk in tact te laten, moet uw woning van vergelijkbare architectuur zijn. Bel direct voor de verkoopdocumentatie.

Via de loopbrug over het water van de haven kan u een heerlijk rondje haven maken en loopt/fietst u zo het gezellige historische centrum met haar voorzieningen in. Op ca. 45 auto minuten liggen zowel Rotterdam en Antwerpen. Of dichter bij huis: op ca. 15 minuten het gezellige Bergen op Zoom.

Kaveloppervlakte 884m2

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02032
Prijs € 395.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 03 September 2021
Bouw
Type Object Bouwgrond
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Kaveloppervlakte 884 m2
Indeling