Tiny Houses

Omschrijving

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt ’t groen fase 2. Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen.

Vrijheid en flexibiliteit. Tiny houses vertegenwoordigen een levensstijl, een manier van denken die draait om minimalisme, duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In ’t groen vind je deze mogelijkheid ook op een aanzienlijk perceel, aan het water en -uiteraard- omringd met groen.

Bij de tiny houses heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen van alles dat je huis straks zo eigen maakt.

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Afmetingen Status
81 € 275.000 38 m2 Verkocht
82 € 285.000 38 m2
83 € 257.500 38 m2 Verkocht
84 € 270.000 38 m2 Verkocht