Wie zijn wij?

Over ons

Atta Makelaars is de perfecte partner voor vastgoedprofessionals. Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele- & Particuliere beleggers en Woningcorporaties. Wij hebben een brede expertise op alle gebieden van wonen. Daardoor kunnen we niet alleen adviseren bij verkoop, maar ook bij verhuur van Nieuwbouwprojecten, Renovatie- & Transformatieprojecten, Bestaande bouw & Dispositie en Bouwkavels.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken: de mouwen opstropen, doen wat je belooft, samen optrekken met de klant en vooral resultaten boeken. Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.

Wij helpen u graag
Ontmoet de makelaar in Rotterdam e.o. die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor u. Om uw huis of project te verkopen of te verhuren, aan te kopen, te huren of te vinden. Vriendelijk, snel, met verstand van zaken en tegen de beste voorwaarden.

Zoekt u een huur- of koopwoning in de regio Rotterdam? Of bent u van plan om uw woning of project te verkopen of te verhuren? We helpen u graag bij een van de belangrijkste beslissingen van uw leven.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op.

Ons werkgebied

In welke (deel) gemeenten en stadskwartieren zijn wij actief?
Meer informatie over waar wij actief zijn, klik hier.

Woonpartnership
Atta Makelaars is woonpartner van:

Lid VBO
Atta Makelaars is lid van de brancheorganisatie VBO.

VBO

Ingeschreven in de kamers Wonen en Huur van kwaliteitsregister


Wij zijn AVG OK