Wie zijn wij?

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met een schat aan ervaring in de vastgoedmarkt?
Zoek niet verder! Atta Makelaars, sinds 1987 een begrip in de branche, staat klaar om u te adviseren en begeleiden bij al uw vastgoedbehoeften.

Wij begrijpen dat de vastgoedwereld dynamisch en veeleisend is. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bijstaan van Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele- & Particuliere beleggers en Woningcorporaties, alsmede Particuliere verkopers en verhuurders. Met een uitgebreide expertise op alle gebieden van wonen, kunnen we u niet alleen adviseren bij de verkoop, maar ook bij de verhuur van diverse projecten, waaronder Nieuwbouwprojecten, Renovatie- & Transformatieprojecten, Bestaande bouw, Uitponden / Dispositie en Bouwkavels.

Ons motto is simpel maar krachtig: verstand van zaken en een Rotterdamse ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit. Wij houden van aanpakken, doen wat we beloven en gaan samen met u op weg naar succes. En dat alles met een glimlach, want tevreden klanten staan bij ons centraal. Wij willen u de best mogelijke service bieden, door aandachtig te luisteren, deskundig advies te geven en elke dag onze beloftes waar te maken.

Atta Makelaars is uw makelaar in Rotterdam en omstreken die een persoonlijke benadering combineert met moderne bereikbaarheid via app, chat en social media. Wij zijn van deze tijd, maar hechten ook aan traditioneel vakmanschap. Onze toewijding aan uw behoeften is ongeëvenaard. Of u nu een huur- of koopwoning zoekt in de regio Rotterdam, of van plan bent uw woning of project te verkopen of te verhuren, wij staan voor u klaar.

In de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland zijn wij uw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen. Samen maken we uw vastgoeddromen werkelijkheid.

Ons werkgebied

In welke (deel) gemeenten en stadskwartieren zijn wij actief?
Meer informatie over waar wij actief zijn, klik hier.

Woonpartnership
Atta Makelaars is woonpartner van:

Lid VBO
Atta Makelaars is lid van de brancheorganisatie VBO.

VBO

Ingeschreven in de kamers Wonen en Huur van kwaliteitsregister

Wij zijn MMCEPI gecertificeerd

Wij zijn AVG OK