Wie zijn wij?

Over ons

Al sinds 1987 adviseert en begeleidt Atta Makelaars Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers, Woningcorporaties en Particulieren op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, nieuwbouw, renovatie & transformatie en dispositie).
We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken.
Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, jou dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.

Wij helpen je graag
Ontmoet de makelaar in Rotterdam e.o. die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor jou. Om je huis of project te verkoper of te verhuren, aan te kopen, te huren of te vinden. Vriendelijk, snel, met verstand van zaken en tegen de beste voorwaarden.

Zoek je een huur- of koopwoning in de regio Rotterdam? Of ben je van plan om je woning of project te verkopen of te verhuren? We helpen je graag bij een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op.

Lid VBO
Atta Makelaars is lid van de brancheorganisatie VBO.

VBO