Prettige feestdagen!

Het complete Atta Team wenst u prettige feestdagen en ook in 2022 staan we voor de verkoop en de verhuur van uw woning en projecten in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland weer graag voor u klaar!

We kijken terug op een fantastisch 2021 waarin we weer veel kopers, verkopers, huurders en verhuurders tevreden hebben kunnen maken.

 

Feijenoord XL
De Gemeente Rotterdam en stichting Feijenoord XL, waarvan wij een van de initiatiefnemers zijn, tekenden op de PROVADA de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van Feijenoord XL.

KOER
De start verkoop van nieuwbouwproject KOER met 168 woningen op de Kop van Zuid.

Landgoed de Hoven
De start bouw van nieuwbouwproject Landgoed de Hoven met 70 terrasappartementen en penthouses in Park 16Hoven.

Beltmolen & Pinas
In Brabant verkochten we de laatste verkoopfases van nieuwbouwproject Beltmolen in Nieuw-Vossemeer en van nieuwbouwproject Pinas in Dinteloord uit.

Nieuw Kijkduin
Nieuwbouwproject Nieuw Kijkduin uitverkocht en start bouw.

Burghsluissingel
We zijn gestart met de verhuur van het nieuwe project Burghsluissingel met 54 woonplus appartementen in Pendrecht.

Van Vollenhovenkwartier
En we zijn gestart met de verhuur van het project Van Vollenhovenkwartier met meer dan 200 citylofts in het Scheepvaartkwartier.

 

Ook volgend jaar komen er weer diverse prachtige verhuur- en verkoopprojecten aan, hou onze website en sociale media in de gaten.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips