Prettige feestdagen!

Het complete Atta Team wenst u prettige feestdagen en ook in 2021 staan we voor de verkoop en de verhuur van uw woning en projecten in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland weer graag voor u klaar!

We kijken terug op een fantastisch 2020 waarin we weer veel kopers, verkopers, huurders en verhuurders tevreden hebben kunnen maken.

Nieuw Kijkduin
Nieuwbouwproject Nieuw Kijkduin in Den Haag. Door onze unieke verkoopstrategie en de gehele zomer de barricade op te gaan wisten we het percentage van 60% naar 95% voorverkoop te krijgen. De bouw is hetzelfde jaar nog gestart.

The Lee Towers
The Lee Towers met 883 woningen het grootste transformatieproject van Nederland. We hebben na de short stay periode wederom in 2020 de verhuur gecontinueerd.

Landgoed de Hoven
Nieuwbouwproject Landgoed de Hoven met 70 fantastische terrasappartementen in Park 16hoven. Verkoop gestart voor de BVR Groep.

De Stadhouders
Nieuwbouwproject de Stadhouders met 250 appartementen in het Statenkwartier in Den Haag, uitverkocht!

Pinas
Nieuwbouwproject Pinas in Dinteloord nadat fase 3 uitverkocht is, direct doorgegaan met fase 4 en inmiddels ook al 75% voorverkocht.

Ook volgend jaar komen er weer diverse prachtige verhuur- en verkoopprojecten aan, hou onze website en sociale media in de gaten.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden    Facebook, Flat, Platte Pictogram    Youtube, Icon, Sociale    Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia    Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale