Dyckstede Verandawoning

2992 SJ , Barendrecht
Bieden vanaf € 599.000 k.k.

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT DYCKSTEDE – LAATSTE KANS OP UITZONDERLIJK WONEN IN BARENDRECHT
Bent u op zoek naar uw droomhuis in het charmante Barendrecht? Dan is dit uw kans om nog een duurzame woning (energielabel A+++) te bemachtigen in het unieke en exclusieve nieuwbouwproject Dyckstede, gelegen aan de rustige Middeldijk. De bouw is gestart en dus gegarandeerde oplevering! Dit is de ultieme gelegenheid om deel uit te maken van dit private groene wooneiland, een enclave van rust, privacy en veiligheid.

UW TOEKOMSTIGE THUIS – VERANDAWONING BOUWNUMMER 2/ 4/ 6 (MIDDELDIJK 28P)
Deze Verandawoning is een juweeltje dat op u wacht. Met een ruime woonoppervlakte van 147m2 en een kavel van 166- 169m2 (incl. berging) biedt deze woning u alle ruimte die u nodig heeft. En met de mogelijkheid om op de begane grond nog een extra slaapkamer met eventueel badkamer (in de toekomst) of werkkamer te realiseren! De aparte berging van 5m2 zorgt voor extra opslagruimte. Geniet van de eigen achtertuin en eigen terras aan de voorzijde, perfect voor ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Dit unieke huis is beschikbaar vanaf € 599.000- € 625.000 k.k.. De indeling is werkelijk uniek, met een verdiepingshoogte van bijna 3 meter op de begane grond en maar liefst 3 vides die zorgen voor nog meer verdiepingshoogte en extra lichtinval. Bovendien is de woning volledig gasloos, optimaal geïsoleerd en voldoet het aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden met een energielabel A+++ (waardoor extra hypotheek mogelijkheden) . Geniet het hele jaar door van comfort dankzij vloerverwarming en vrije vloerkoeling, aangedreven door een efficiënte bodemwarmtepomp.

EEN GROEN WOONEILAND VOOR U
Dyckstede is niet zomaar een nieuwbouwproject; het is een groene oase op een prachtig wooneiland van circa 2.330m2. Het eiland wordt compleet opgeleverd, inclusief verlichting, bomen, hagen, struweel en zelfs een bloemenpluktuin. En 24 parkeerplaatsen. Uw nieuwe thuis wordt omringd door schoonheid en rust.

RUIMTE VOOR UW DROMEN
De begane grond van Verandawoning biedt maar liefst circa 90m2 aan ruimte. Dit betekent dat u hier (nu of in de toekomst) zelf een slaapkamer met een eigen badkamer kunt creëren, of zelfs een ideale werkplek aan huis. En extra ruimtelijk vanwege de hiervoor vermelde plafondhoogte en drie vides. Bovendien is de verdieping royaal, met 2 ruime slaapkamers, een extra kamer en een riante badkamer met een apart toilet.

Grijp deze unieke kans nu het nog kan. Neem direct contact op om een verkoopgesprek te plannen en ontdek hoe u uw toekomstige thuis in Dyckstede kunt verwezenlijken. Deze kans wilt u niet missen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Dyckstede.

ALGEMEEN
~Oppervlakte woning ca. 147m2
~Inhoud woning ca. 684m3
~Kaveloppervlakte ca. 166- 169m2 (incl. berging)
~Oppervlakte berging ca. 5m2
~Bouwjaar 2024
~Eigen grond
~Gasloos
~Sanitair en tegelwerk conform Technische Omschrijving
~Exclusief keuken
~Verwarming en warm water: WKO systeem met vloerverwarming en vloerkoeling (lease € 138 p.m.)
~Energielabel A+++
~Koopakte en levering bij projectnotaris Nonhebel in Dordrecht
~Verkoop onder voorbehoud goedkeuring Woningborg en Klimaatgarant
~Een 1/15e onverdeeld aandeel in het collectieve binnengebied (mandeligheid, ingericht conform de landschapstekening)

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Bouw gestart!
Prognose oplevering Q1 2025
Gebruiksopp. 147m2
Kavelopp. 166-169m2

Typen