’t Groen Fase 2 – Heinenoord

n.t.b.

Omschrijving

Na de succesvolle verkoop van Fase 1 en 3! Start binnenkort de verkoop van Fase 2a

WONINGTYPE
Deze kleinschalige fase bestaat uit 8 woningen in het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan. In een parkachtige omgeving aan een sfeervol groen plein met veel aandacht voor natuur.

  • Woonoppervlakte: circa 90 m²
  • Perceeloppervlakte: variërend van circa 65 tot 100 m²
  • Begane grond: woonkamer met open keuken, perfect voor een ontspannende avond thuis.
  • Eerste etage: twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer.
  • Tweede etage: een open ruimte die flexibel in te delen is als extra slaapkamer, studeerkamer of wellicht een hobbyruimte, afhankelijk van je persoonlijke behoeften.

NATUUR INCLUSIEF:
Wonen in ’t groen is wonen in én met de natuur. De woningen worden duurzaam gebouwd, onder andere door toepassing van zonnepanelen, een warmtepomp en hoogwaardige isolatie. De groene en waterrijke omgeving maakt de woonwijk klimaatbestendig en veerkrachtig. Er worden extra
klimaat adaptieve maatregelen toegevoegd in de vorm van bijvoorbeeld waterdoorlatende verhardingen en waterbufferzones.

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

DUURZAAMHEID
De woningen in 't groen worden standaard voorzien van 4 PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.
Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Aantal woningen 8
Gebruiksopp. 90
Verkoop start op korte termijn