’t Groen Fase 1 – Heinenoord

, Heinenoord
€ 419.000 - € 899.000 v.o.n.

Omschrijving

GESTART MET DE BOUW!

Het aanbod bestaat uit gezellige erfwoningen, rijwoningen aan De Laan, boerderijwoningen, sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Deze woningen worden gebouwd in de diverse woonsferen De Kreek, De Laan en De Waard met elk zijn unieke eigenschappen. In totaal worden er in dit eerste deelplan 68 woningen gerealiseerd.

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

Het ontwerp van ’t Groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in drie woonsferen: De Laan, De Waard en De Kreek. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

‘t Groen kent een parkachtige bebouwing, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, erfwoningen,
boerderijwoningen en laanwoningen elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Wat maakt ’t Groen bijzonder?

 • De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
 • De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
 • Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
 • Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

Duurzaamheid
De woningen in 't groen worden standaard voorzien van 4 PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.
Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

 • Neem contact op
Aantal woningen 68
Gebruikersopp. 121 m2 - 190 m2
maximize Created with Sketch. Perceelopp. 123 m2 - 558 m2
Verkoop gestart!

Typen

Erfwoningen

€ 419.000 - € 475.000 v.o.n.

Verscholen tussen het groen van De Kreek en De Waard liggen de erfwoningen. De voortuin grenst aan een gezellig hofje waar geen auto’s rijden. Hier kunnen de kinderen heerlijk zorgeloos spelen. En ook in de riante achtertuin van deze woningen is het volop genieten van rust en ruimte. Deze erfwoningen zijn met hun speelse details allesbehalve standaard.
 • Aantal woningen
  17
 • Gebruikersopp.
  121 m2
 • Perceelopp.
  123 m2 - 311 m2
Bekijk beschikbaarheid

Boerderijwoningen

€ 455.000 - € 565.000 v.o.n.

Een tuin aan de waterkant. Dát staat garant voor genieten. De boerderijwoningen in De Kreek voeren je terug naar het idyllische plattelandsleven van vroeger. Vanuit de royale living en vanuit de achtertuin: overal heb je een prachtig uitzicht over het water. Geniet in de vroege ochtend van een kop koffie en zie hoe de natuur langzaam ontwaakt. Of zie aan het einde van de dag hoe de avondzon het water prachtig oranje kleurt. Hier woon je elke dag anders.
 • Aantal woningen
  6
 • Gebruikersopp.
  128 m2 - 153 m2
 • Perceelopp.
  163 m2 - 203 m2
Bekijk beschikbaarheid

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Kreek

€ 555.000 - € 640.000 v.o.n.

Kies je voor een woning in De Kreek, dan kies je voor wonen aan het water. Het boerenerf als inspiratiebron zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze eigentijdse twee-onder-een-kapwoningen. De zwarte verticale houten geveldelen geven de woningen een stoer en authentiek karakter. De architectuur sluit mooi aan bij de landelijke omgeving. Net als op het boerenerf ervaar je ook hier een heerlijke vrijheid. De woningen grenzen aan het water en worden omringd door een parkachtige natuur. Vanuit de riante achtertuin en woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de kreek.
 • Aantal woningen
  8
 • Gebruikersopp.
  135 m2 - 161 m2
 • Perceelopp.
  340 m2 - 438 m2
Bekijk beschikbaarheid

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Waard

€ 555.000 - € 725.000 v.o.n.

Midden in de groene zone van De Waard bevinden zich deze fraaie twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn ontworpen in harmonie met de natuur. Niet alleen gelet op de verschillende duurzame installaties en bouwmethoden, maar ook qua architectuur sluiten de woningen prachtig aan op de natuurlijke omgeving. De lichte steen zorgt voor een ruimtelijk en rustig geheel. Een opvallend detail is de verticale houten gevelafwerking aan de voorzijde van de woningen in combinatie met een pergola. Dit geeft de woningen een speels karakter.
 • Aantal woningen
  6
 • Geburikersopp.
  135 m2 - 173 m2
 • Perceelopp.
  361 m2 - 500 m2
Bekijk beschikbaarheid

Vrijstaande woning

€ 899.000 v.o.n.

Het is misschien wel één van de mooiste plekjes aan het water in ’t groen: de locatie van de vrijstaande woning in De Kreek. Hier ervaar je het heerlijke buitenleven, zelfs als je binnen bent. Vanuit verschillende kanten van de woning en tuin heb je een schitterend uitzicht over het water. Dit verveelt nooit! Zie jij jezelf hier al wonen?
 • Aantal woningen
  1
 • Gebruikersopp.
  190 m2
 • Perceelopp.
  558 m2
Bekijk beschikbaarheid

Laanwoningen

€ 435.000 - € 499.000 v.o.n.

De klassieke, statige architectuur toont het deftige gezicht van de wijk. Dit is een waardige binnenkomer. Of in dit geval: thuiskomer, want zodra je De Laan binnenrijdt, word je getrakteerd op een fijne, groene omgeving. Door de ruime opzet van het plan woon je zowel voor als achter lekker vrij. De gevel van de laanwoningen is uitgevoerd in traditionele rode baksteen, zoals je dit ook veel terugziet in de bestaande bebouwing in Heinenoord. Twee hoekwoningen springen extra in het oog dankzij het verhoogde dak. Bovendien bieden de hoekwoningen meer eigen buitenruimte. De woningen hebben een royale woonkamer annex leefkeuken, 3 slaapkamers en een zolder met ruimte voor een logeerkamer of werkplek. De duurzame installaties en bouwmethoden zorgen bovendien voor een zeer aangenaam wooncomfort.
 • Aantal woningen
  8
 • Gebruikersopp.
  128 m2 - 132 m2
 • Perceelopp.
  144 m2 - 235 m2
Bekijk beschikbaarheid

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Laan

€ 565.000 - € 679.000 v.o.n.

Aan luxe en comfort geen gebrek in deze statige twee-onder-een-kapwoningen. Fraaie details, waaronder het Franse balkonhek en ramen die bijna tot aan de grond doorlopen, geven deze woningen allure. Eén van de woningen is voorzien van een opvallende dwarskap. Hier beschik je ook over een uitgebouwde woonkamer. Ideaal als je nog meer woonruimte zoekt. Verder hebben de woningen 3 slaapkamers, een riante badkamer en zolder.
 • Aantal woningen
  2
 • Gebruikersopp.
  135 m2 - 173 m2
 • Perceelopp.
  369 m2 - 387 m2
Bekijk beschikbaarheid