The West Blake – Rotterdam

€ 350.000 - € 650.000 v.o.n.

Omschrijving

VERKOOP GESTART
Maak een account aan via de projectwebsite: thewestblake.nl
Bevestig de account via de e-mail die u ontvangt en schrijf u via mijn omgeving in als reserve kandidaat.

Wilt u wonen waar het gebeurt - uitgaan, shoppen, lekker eten, cultuur - dan is dit uw kans!

UITZONDERLIJK WONEN
The West Blake is het nieuwste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam.
Naar een ontwerp van V8 Architects wordt het voormalige bankgebouw op de hoek van de Westblaak en de Hartmanstraat hoogwaardig getransformeerd naar 98 luxe turn-key appartementen van circa 40 m2 tot 75 m2.

WEST BLAKE DISTRICT
Het hart van Rotterdam? Vanaf vandaag noemen wij dit liever het West Blake District.
Met de fantastische Witte de Wihtstraat ,het Museumpark, de Meent, Coolsingel en Blaak om de hoek.
Dit zijn niet zomaar luxe turn-key appartementen! Dit is de kans om de stad te omarmen, te genieten van het leven en te wonen op een plek waar alles binnen handbereik is. Wij nodigen u uit om de magie van het wonen in het West Blake District te ervaren.

ENKELE HIGHLIGHTS VAN THE WEST BLAKE
~ duurzame studio’s en appartementen (zeer energiezuinig: A+++ energielabel)
~ 40 m2 tot 75 m2
~ ‘The m2 you use!’ – slimme plattegronden
~ nieuwbouw en herontwikkeling op nieuwbouwniveau
~ turn-key – volledig woonklaar bij oplevering
~ luxe keuken met inbouwapparatuur
~ complete badkamer
~ vloer en wand afwerking
~ onder architectuur: sixties façade en marmeren lobby
~ parkeermogelijkheid in naastgelegen parkeergarage
~ gezamenlijk dakterras

THE BUILDING
Het grootste deel van het complex bestaat straks uit nieuwbouw: er worden 3 nieuwe verdiepingen opgebouwd en een deel aan de achterzijde wordt nieuw aangebouwd.
The West Blake bestaat straks uit drie delen met een eigen uitstraling:

~Downtown
~Midtown
~Uptown

De originele marmeren lobby, trappartij en sixties façade worden hersteld. Opvallend is het prachtige kunstwerk ‘Het Gezin’ van Louis van Roode. The West Blake krijgt slimme services en gezamenlijke faciliteiten zoals een BringMe Box, mooie lobby en een gezamenlijk dakterras. Parkeren voor bewoners van The West Blake kan op abonnementsbasis in naastgelegen parkeergarage.

Westblaak zal in 2027-2028 veranderen in Blaakpark: door het weghalen van een aantal rijbanen ontstaat er een groen stadspark, recht voor de deur van The West Blake.

BRUISENDE CENTRUM
Wonen aan de Westblaak is meer dan alleen een thuis, het is een levensstijl. Ontdek hoe deze unieke plek uw leven 24/7 kan verrijken.

Op deze bruisende locatie vindt u alles wat u nodig heeft letterlijk voor de deur, en daarna keert u terug naar UW EIGEN VEILIGE OASE IN HARTJE ROTTERDAM.

Stap uit uw voordeur en wandel naar de haltes van het uitstekende OPENBAAR VERVOER netwerk, waarmee u moeiteloos met de stad verbonden bent. De bussen, trams en metro's brengen u in een oogwenk naar de meest iconische bestemmingen en hotspots die Rotterdam te bieden heeft. REIZEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG.

De beroemde WITTE DE WITHSTRAAT, een bruisende culturele enclave, ligt letterlijk om de hoek. Hier ontdekt u kunst, muziek en de nieuwste culinaire trends in een relaxte sfeer. Ga naar de bioscoop bij de buren (Cinerama), of lekker uitwaaien aan de Maas. Iets verder de dynamische atmosfeer van de MARKTHAL, waar smaken uit de hele wereld samenkomen, nodigt u uit voor een culinaire ontdekkingsreis die nooit eindigt.

WINKELEN wordt een waar genot met een overvloed aan boetieks, warenhuizen en (super)markten op slechts een steenworp afstand. Van de nieuwste modetrends tot verse lokale producten, u zult versteld staan van de diversiteit van de winkels in de buurt. De Lijnbaan ligt aan de overkant van de straat! Hier vindt u een winkelwalhalla die voldoen aan elke shoppingverlangen. En als exclusieve winkels meer uw stijl zijn, dan kunt u zich vergapen aan de Karel Doormanstraat, waar elegantie en klasse samenkomen.

Maar dat is nog niet alles. De Westblaak omarmt de CULTURELE DIVERSITEIT van Rotterdam, met een rijke selectie van restaurants, cafés en eetgelegenheden die u uitnodigen om nieuwe smaken te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een gezellige plek om te dineren met vrienden, een romantische avond uit of gewoon een snelle hap, u vindt hier altijd iets dat aan uw smaak voldoet.

Meldt u direct aan via www.thewestblake.nl en we keep you informed.

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Neem contact op
Aantal 98
Gebruiksopp. 40m2 - 75m2
Start verkoop 1 juni 2024
Energielabel A+++

Typen