The West Blake – Rotterdam

€ 318.000 - € 625.000 v.o.n.

Omschrijving

THE WEST BLAKE | Wilt u wonen waar het gebeurt - uitgaan, shoppen, lekker eten, cultuur - dan is dit uw kans!

The West Blake is het nieuwste appartementengebouw van het West Blake District in het hart van Rotterdam. Naar een ontwerp van V8 Architects wordt het voormalige bankgebouw op de hoek van de Westblaak en de Hartmanstraat – naast Cinerama – omgebouwd naar 98 turn-key luxe appartementen van tussen de circa 40 m2 en 75 m2.

Het gebouw – naar een origineel ontwerp van Kraaijvanger – wordt in oude luister hersteld: de marmeren lobby, het fraaie trappenhuis en het mooie kunstwerk op de gevel worden weer als nieuw. Er komen drie nieuwe verdiepingen bovenop het gebouw en aan de achterzijde wordt het complex uitgebreid.

‘The m2 you use’ - slimme plattegronden en een hoog niveau van afwerking zorgen ervoor dat u straks volledig thuis bent in een compact appartement of studio in het hart van de stad. U woont in The West Blake namelijk middenin Rotterdam: met terrassen, restaurants en cultuur op een paar minuten lopen.

De appartementen en studio’s zijn woonklaar (inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, complete luxe badkamer, vloer- en wandafwerking) en zeer energiezuinig (voorzien van een A+++ energielabel).

INTERESSE?
De voorbereidingen voor het project zijn gestart. Heeft u interesse om een nieuw huis te betrekken in hartje Rotterdam in deze fantastische buurt waarbij u alleen nog uw verhuisdozen hoeft uit te pakken? Meld u alvast aan via thewestblake.nl en blijf op de hoogte van de start verkoop!

ENKELE HIGHLIGHTS VAN THE WEST BLAKE
~ duurzame studio’s en appartementen (zeer energiezuinig: A+++ energielabel)
~ 40 m2 tot 75 m2
~ ‘The m2 you use!’ – slimme plattegronden
~ nieuwbouw en herontwikkeling op nieuwbouwniveau
~ turn-key – volledig woonklaar bij oplevering
~ luxe keuken met inbouwapparatuur
~ complete badkamer
~ vloer- en wandafwerking
~ onder architectuur: sixties façade en marmeren lobby
~ parkeermogelijkheid in naastgelegen parkeergarage
~ gezamenlijk dakterras

THE BUILDING
Het grootste deel van het complex bestaat straks uit nieuwbouw: optopping van 3 verdiepingen en uitbreiding van de achterzijde van het gebouw.

The West Blake bestaat straks uit drie delen met een eigen uitstraling:
~Downtown
~Midtown
~Uptown

De originele marmeren lobby, trappartij en sixties façade worden hersteld. Opvallend is het prachtige kunstwerk ‘Het Gezin’ van Louis van Roode.

The West Blake krijgt slimme services en gezamenlijke faciliteiten zoals een BringMe Box, een mooie lobby en een gezamenlijk dakterras. Parkeren voor bewoners van The West Blake kan op abonnementsbasis in naastgelegen parkeergarage.

Westblaak zal in 2027-2028 (volgens planning) veranderen in Blaakpark: door het weghalen van een aantal rijbanen ontstaat er een groen stadspark, recht voor de deur van The West Blake.

WEST BLAKE DISTRICT
Wonen aan de Westblaak is meer dan alleen een huis, het is een levensstijl. Ontdek hoe deze unieke plek uw leven 24/7 kan verrijken: uitgaan, lekker eten, shoppen, cultuur. Hier wonen is alles bij de hand. Altijd.

Op deze bruisende locatie vindt u alles wat u nodig heeft letterlijk voor de deur, en daarna keert u terug naar uw eigen plek in het hart van Rotterdam.
Stap uit uw voordeur en wandel naar de haltes van het uitstekende openbaar vervoer netwerk, waarmee u moeiteloos met de stad verbonden bent. Zowel lopend als op de fiets is alles dichtbij.

De beroemde Witte de Withstraat, een bruisende culturele enclave, ligt letterlijk om de hoek. Hier ontdekt u kunst, muziek en de nieuwste culinaire trends in een relaxte sfeer. Ga naar de bioscoop bij de buren (Cinerama), of lekker uitwaaien aan de Maas. Iets verder, de dynamische atmosfeer van de Markthal. Waar smaken uit de hele wereld samenkomen en u uitnodigen voor een culinaire ontdekkingsreis die nooit zal eindigen.

Shoppen kan in de directe omgeving – met die bijzondere winkels en galeries die passen bij een wereldstad. De Lijnbaan en Karel Doormanstraat zijn om de hoek.
Maar dat is nog niet alles. De Westblaak omarmt de culturele diversiteit van Rotterdam, met een rijke selectie van restaurants, cafés en eetgelegenheden die u uitnodigen om nieuwe smaken te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een gezellige plek om te dineren met vrienden, een romantische avond uit met een Michelinster of gewoon een kroketje bij de Frietboutique, u vindt hier altijd iets dat aan uw smaak voldoet.

Meld u direct aan via de projectwebsite: thewestblake.nl, en wij houden u op de hoogte.

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Aantal 98
Gebruiksopp. 40m2 - 75m2
Start verkoop Voorjaar 2024
Energielabel A+++