Social Media

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips

Wij weten dat ook u online te vinden bent, social media is immers niet meer weg te denken. En om die reden zijn wij enorm actief op verschillende kanalen. Wilt u op de hoogte blijven van sneakpreviews, huur-/koopwoningen, nieuwbouwprojecten en allerlei leuke weetjes? Volg ons dan zeker op social media!

Facebook

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwbouwprojecten en van ons nieuwste koop- en huuraanbod.

Facebook, Flat, Platte Pictogram

 

Instagram

Instagram is op dit moment één van de populairste en grootste kanalen. Op onze instagrampagina komt uiteraard ons nieuwste woningaanbod naar voren. Naast ons nieuwste aanbod komen ook de nieuwbouwprojecten en blogs voorbij.

In de story’s nemen we u mee in de woning. Met exclusieve filmpjes en foto’s krijgt u een bijzonder inkijkje in de woningen, laten wij u genieten van de mooiste uitzichten en nemen we u mee naar bijzondere plekken.

Volgt u ons al?

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden

 

YouTube

Een virtuele rondleiding door een woning of een nieuwbouwproject? Benieuwd hoe de omgeving eruit ziet?

Abonneer u direct op ons kanaal!

Youtube, Icon, Sociale

 

LinkedIn

Ook op hét zakelijke netwerk ontbreekt Atta Makelaars natuurlijk niet. Via deze pagina geven wij ons netwerk onder andere updates over nieuwe woningen, exclusieve nieuwbouw- en transformatieprojecten.

Wilt u ook onderdeel zijn van ons netwerk?

Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia

 

Twitter

Twitter is uitermate geschikt voor korte updates, bijzondere feitjes, nieuwsberichten en uiteraard ons nieuwste woningaanbod.

Volgt u ons al?

Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale

 

WhatsApp

Wij willen u zo goed mogelijk te woord staan. De snelste manier om een korte vraag te stellen is via WhatsApp.

Naast dat u ons telefonisch en per mail kunt bereiken kunt u ons via dit kanaal bereiken. Heeft u geen tijd om ons te bellen stuur dan een appje en één van onze collega’s zal u zo spoedig mogelijk te woord staan.

WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips