Social Media

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden    Facebook, Flat, Platte Pictogram    Youtube, Icon, Sociale    Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia    Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale     WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips

Wij weten dat ook u online te vinden bent, social media is immers niet meer weg te denken. En om die reden zijn wij enorm actief op verschillende kanalen. Wilt u op de hoogte blijven van sneakpreviews, huurwoningen, koopwoningen, nieuwbouwprojecten en tips bij het (ver)kopen van een woning? Volg ons dan zeker op social media!

Facebook

Op Facebook delen wij ons nieuwste aanbod. Aan de hand van sneakpreviews worden onze volgers op de hoogte gesteld van een nieuwe woning. Met de belangrijkste kenmerken en een aantal foto’s wordt er een impressie van de woning gegeven.

Naast ons woningaanbod geven wij ook aandacht aan de vele nieuwbouwprojecten die bij ons in de verkoop en verhuur zijn.

Klik hier voor onze Facebookpagina.

Instagram

Instagram is op dit moment één van de populairste en grootste kanalen. Op onze instagrampagina komt uiteraard ons nieuwste woningaanbod naar voren. Naast ons nieuwste aanbod komen ook de nieuwbouwprojecten en blogs voorbij.

In de story’s nemen we u mee in de woning. Met exclusieve filmpjes en foto’s krijgt u een bijzonder inkijkje in de woningen, laten wij u genieten van de mooiste uitzichten en nemen we u mee naar bijzondere plekken.

Klik hier voor onze Instagrampagina.

YouTube

Een virtuele rondleiding door een woning? Benieuwd hoe de omgeving eruit ziet? Hoe ziet de wijk eruit? Hoe komt een nieuwbouwproject eruit te zien?

Als u bij de zoektocht naar een woning één van deze vragen stelt, dan moet u ons op YouTube volgen. Op dit kanaal plaatsen wij onder andere rondleidingen van woningen die wij in de verkoop hebben, art impressions van nieuwbouwprojecten en nemen we u mee naar verschillende omgevingen.

Klik hier voor onze YouTubepagina.

LinkedIn

Via deze pagina geven wij u onder andere updates over nieuwe woningen, exclusieve nieuwbouwprojecten en transformatieprojecten.

Klik hier voor onze LinkedInpagina.

Twitter

Twitter is uitermate geschikt voor korte updates, bijzondere feitjes, nieuwsberichten en uiteraard ons nieuwste woningaanbod. Hiervoor kunt u terecht op deze social media pagina.

Klik hier voor onze Twitterpagina.

Whatsapp

Wij willen u zo goed mogelijk te woord staan. De snelste manier om een korte vraag te stellen is via Whatsapp.

Naast dat u ons telefonisch en per mail kunt bereiken kunt u ons via dit kanaal bereiken. Heeft u geen tijd om ons te bellen stuur dan een appje en één van onze collega’s zal u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Klik hier om ons een WhatsApp te sturen.