Social Media

Bij Atta Makelaars staan we klaar om u te helpen en u op de hoogte te houden van alles wat met wonen te maken heeft. Volg ons op uw favoriete social media-kanalen en mis geen enkele kans op uw droomwoning!

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze sociale kanalen en om u te assisteren bij uw zoektocht naar het perfecte thuis.

Facebook, Flat, Platte Pictogram  Facebook

Op onze Facebook-pagina blijft u op de hoogte van onze nieuwste nieuwbouwprojecten en ons meest recente aanbod van koop- en huurwoningen.

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Instagram

Instagram is momenteel een van de meest populaire en grootste sociale mediaplatforms. Op onze Instagram-pagina vindt u niet alleen ons nieuwste woningaanbod, maar ook nieuwbouwprojecten en informatieve blogs.

In onze stories nemen we u mee op een virtuele tour door onze woningen, met exclusieve video’s en foto’s die u een bijzonder inkijkje geven in de prachtige woningen en de mooiste uitzichten.

 

  YouTube

Wilt u een virtuele rondleiding door een woning of nieuwbouwproject? Benieuwd naar de omgeving? Abonneer u dan direct op ons YouTube-kanaal en mis niets!

 

Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  LinkedIn

Ook op hét zakelijke netwerk ontbreekt Atta Makelaars natuurlijk niet. Op onze LinkedIn-pagina delen we updates over nieuwe woningen en exclusieve nieuwbouw- en transformatieprojecten. Word ook onderdeel van ons professionele netwerk!

 

  Twitter

Twitter is perfect voor korte updates, interessante feitjes, nieuwsberichten en, natuurlijk, ons nieuwste woningaanbod. Volgt u ons al?

 

WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips  WhatsApp

We willen graag snel en gemakkelijk met u communiceren. De snelste manier om een korte vraag te stellen is via WhatsApp. Naast telefonisch en via e-mail kunt u ons ook via dit kanaal bereiken.

Als u geen tijd heeft om te bellen, stuur dan gerust een berichtje, en een van onze collega’s zal zo spoedig mogelijk reageren.