Startmotor – Rotterdam

Het Startmotorteam (Atta Makelaars & Uppmärk) is gestart met het unieke project Startmotor in Rotterdam Vreewijk met 566 gestoffeerde en gemeubileerde studio’s en 2-kamerwoningen met balkon.

U woont hier volledig zelfstandig maar maakt onderdeel uit van een ware community met de volgende 5 pijlers: Samen / Comfort / Plezier / Onafhankelijk / Bewust! Binnen het gebouw kun je namelijk gebruik maken van diverse collectieve functies (maar liefst 3.302 m2) zoals: loungeruimtes, gym, bios, werkplekken, bibliotheek, cardio, sportdak, gameruimte, kookruimte, urban garden, vergaderruimte, klusruimte en pakketdienst. Ontspan op het enorme dakterras met barbecueplek op de topverdieping en we hopen binnenkort een restaurant aan het complex toe te kunnen voegen.

Er zijn circa 16 gemeubileerde Short-Stay woningen (maximale huurtermijn 6 maanden), circa 127 gemeubileerde woningen, en 423 studio’s en 2-kamerwoningen, allemaal met balkon en fietsplek in de stalling. Alle woningen zijn voorzien van PVC vloer met vloerverwarming, wandafwerking, vitrage en schilderij ophangsysteem. De keukens zijn voorzien van koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combioven en garderobekast. Net sanitair en tegelwerk en opstelplaats voor de wasapparatuur.

 

Klik hier voor meer informatie over dit unieke project.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips