Stichting KinderBeestFeest

Eén keer per jaar organiseert de politie en hulpdiensten een sportevenement voor een goed doel. Dit jaar is dat een voetbaltoernooi bij de VV Wherevogels. Op 25 juni 2022 trekken de politie en andere hulpdiensten de voetbalschoenen aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting KinderBeestFeest. Dit is een stichting die één keer per jaar een evenement organiseert voor 1200 terminaal zieke kinderen waarbij de dag in het teken staat van deze kinderen. Vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, vaders, moeders, broers en zussen, iedereen is welkom. Sommige kinderen worden met de ambulance gebracht omdat zij helaas het bed niet meer uit kunnen komen.

De stichting organiseert vandaag, vrijdag 10 juni, voor de 21e keer dit evenement. Het besloten feest vindt plaats in dierentuin Artis.

Wij steunen dit prachtige initiatief en gunnen de kinderen een prachtige en onvergetelijke dag!

 

Klik hier voor de website van de stichting.

Klik hier voor de website van het voetbaltoernooi.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips