Wie is de beste makelaar?

Wij worden blij van tevreden klanten! 

Al jaren scoort Atta Makelaars torenhoog in de landelijke ranking van makelaars. Met een waardering van 9.8 op een schaal van 10 is Atta Makelaars in haar thuishaven Rotterdam in 2021 de allerbeste en neemt het de derde plaats in de provincie Zuid-Holland in.

Desondanks zullen wij er weer alles aan doen om onze positie minimaal te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. Want ook al zijn wij uitgeroepen tot nummer 1 in Rotterdam, is dat ook een plek die wij graag innemen in de provincie. We zijn niet snel tevreden.

Gewoon door onszelf te zijn. Rotterdams, écht, service als vanzelfsprekendheid en hard werken met een glimlach om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Het is deze mentaliteit die door onze klanten wordt gewaardeerd, daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op maar jullie vooral enorm dankbaar voor.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam. Voor verkoop en verhuur van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor aankoop-/aanhuurbegeleiding.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel 010-4335710, mail info@atta.nl of WhatsApp op 06-12981749.

 

Zie hier onze Funda beoordelingen:


 

Hieronder staan onze awards van ‘Wie is de beste makelaar?’ van de afgelopen jaren: