Wie is de beste makelaar?

Wij worden blij van tevreden klanten! 

In het tweede opeenvolgende jaar scoort Atta Makelaars torenhoog in de landelijke ranking van makelaars. Met een waardering van 9.94 op een schaal van 10 is Atta Makelaars in haar thuishaven Rotterdam de allerbeste en neemt het de tweede plaats in de provincie Zuid-Holland (1e in 2018).

 

Ondanks de uiterst lastige marktomstandigheden en nieuwe omgangsvormen zullen wij er alles aan doen om onze positie minimaal te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. Want ook al zijn wij uitgeroepen tot nummer 1 in Rotterdam, is dat ook een plek die wij graag innemen in de provincie. We zijn niet snel tevreden.

Gewoon door onszelf te zijn. Rotterdams, écht, service als vanzelfsprekendheid en hard werken met een glimlach om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Het is deze mentaliteit die door onze klanten wordt gewaardeerd, daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op maar jullie vooral enorm dankbaar voor.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (kerngebied Groot-Rijnmond met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers. Voor verkoop en verhuur van uw bestaande woning of nieuwbouwproject bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor aankoop-/aanhuurbegeleiding.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel 010-4335710, mail info@atta.nl of WhatsApp op 06-12981749.

     

In 2017 uitgeroepen als provinciewinnaar