Beste Makelaar van Zuid-Holland 2022

Ontdek de Excellence van Atta Makelaars – Uw Vertrouwde Partner in Vastgoed!

Bij Atta Makelaars vieren we een buitengewone prestatie – in 2023 zijn we opnieuw bekroond met het prestigieuze keurmerk “Uitstekend Makelaar” door de gerenommeerde beoordelingssite ‘Wie Is De Beste Makelaar’. Dit is niet zomaar een award; het is een erkenning van onze toewijding en expertise.

In lijn met onze eerdere overwinningen als Beste Makelaar van Zuid-Holland in 2018 en 2022, evenals een eervolle derde plaats in 2021, zijn we enorm trots op deze herhaalde officiële erkenning. Deze awards bewijzen dat onze Rotterdamse mentaliteit en werkwijze daadwerkelijk worden gewaardeerd!

Waarom Kiezen voor Atta Makelaars?

Gedreven Team: Ons team van enthousiaste professionals staat persoonlijk voor u klaar. Of het nu via app, chat, social media is, of face-to-face, wij zijn altijd bereikbaar. We gaan ouderwets aan de gang voor onze opdrachtgevers en klanten, met als doel woningen en projecten vriendelijk, snel en met verstand van zaken te verkopen of te verhuren, aan te kopen, te huren of te vinden.

Onafhankelijk Beoordelingsplatform: ‘Wie is de Beste Makelaar’ is het grootste onafhankelijke makelaar beoordelingsplatform van Nederland. Door middel van beoordelingen maken we de kwaliteit van onze diensten inzichtelijk. Dit stelt consumenten in staat een objectief beeld te krijgen van de kwaliteit van ons makelaarskantoor, en het stelt ons in staat om ons te onderscheiden van de concurrentie.

Ervaar Onze Excellence – Neem Contact Met Ons Op!

Bij Atta Makelaars combineren we passie met professionaliteit om uw vastgoeddromen werkelijkheid te maken. Vertrouw op ons bewezen trackrecord en ontdek het verschil van Atta Makelaars!

Benieuwd naar wat wij voor u kan betekenen? Bel ons direct op 010-4335710, stuur een e-mail naar info@atta.nl, of bereik ons moeiteloos via WhatsApp op 06-12981749.

Onze Bekroningen: