Delfshaven – Spangen

Omschrijving

Wonen in een levendige wijk

De wijk Spangen is gelegen aan de Delfshavensche Schie en thuishaven van voetbalclub Sparta. Inmiddels hebben er drastische veranderingen plaatsgevonden, complete straten zijn vernieuwd of gerenoveerd in het kader van de stadsvernieuwing. Een volkswijk met aantrekkingskracht op mensen die hun eigen woonplannen verwezenlijken.

Historisch Delfshaven

Schilderachtige straatjes, markante gebouwen en schitterende haventjes zijn hier bepalend voor het straatbeeld U kunt een wandeling maken over het drie kilometer lange Dakpark aan de Vierhavenstraat met eronder diverse megastores, mediterrane tuin, speeltuin, buurttuin, ligweide, barbecueweide, watertrap en waterpartij.

Alle voorzieningen

U vindt in de wijk diverse winkels aan de Schiedamseweg, Nieuwe Binnenweg, Mathenesserweg en –plein. De megastores onder het Dakpark en alle voorzieningen van het centrum liggen vrijwel om de hoek. Twee keer per week is er een gezellige markt aan het Visserijplein. Binnen enkele minuten rijdt u de A20 op. Metro, bus en tram bevinden zich op loopafstand. Sportcentrum West, Sportpark Vreelust en Sportcomplex Blijdorpse Polder bieden goede mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Ter ontspanning is het goed toeven langs het water van de Nieuwe Maas en de Delfshavense Schie of in de vele cafés die Delfshaven rijk is.

Galerij

Video’s